AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Tınaztepe Atatürk İlkokulu

Nis

Olası deprem anında personel ve öğrencilere kurum ve okullarda can ve mal kaybını en aza indirilmesi için eğitim verilerek derslikler ve okul binasının planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmalarını sağlamak amaçlı başarılı bir tatbikat düzenlenmiştir.

İstiklal Marşı Yarışması

Masal ANlatma Yarışması

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okulumuzun yaptığı çalışmalar

Kas

Öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın; sportif ve sosyal faaliyetlere kontrollü ve planlı bir şekilde katılımlarının sağlanması, çocuklarımızın yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilmesi ve yine öğrencilerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amaçlı faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Kas

Başlamak için mükemmel olmak zorunda değiliz ancak mükemmel olmak için başlamalıyız

Kas

Kurumumuz öğrencileri Değerler Hareketi kapsamında " GELENEK GÖRENEKLERİMİZ" konusunu işledi. Bu kapsamda öğrencilerimiz kendi örf ve adetlerini yaşatmak adına çeşitli etkinliklerde bulundular.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KASABAMIZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

The Traces Of A Comet Gimi Projemiz